Baby Spa Antwerpen +32(0)474 450 010 / Baby Spa Herentals: +32(0)471 703 919

Blog by Precho

Blog

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Je bent momenteel misschien aan het wachten op de komst van je kindje. Of je bent net bevallen en zit enkele uren per dag in de zetel vast met je voedingen. Het weer is niet van die mate dat we je naar een terrasje kunnen sturen, dus gooien we het over een andere boeg. Sit back, relax en kijk Netflix!

Jane the virgin

Jane Villanuveau was écht van plan om maagd te blijven tot haar huwelijk. Dan blijkt echter dat ze zwanger is door een medische fout. Een top staaltje van het beste van soap opera met heel veel gevoel voor drama. De voice over is hilarisch (of irritant), de verhaallijnen niet te voorspellen. Je gaat lachen en huilen. En het is goed voor je Spaans gezien het zowel Engels als Spaans gesproken is. Opgelet, serieus binge-watching materiaal. Oh ja, en de mannelijke hoofdrolspelers zijn ook niet slecht om naar te kijken.

13 reasons why

Een serie over het waarom van de zelfmoord van een tienermeisje. Een pak minder luchtig dan Jane, maar wel een een hele knappe serie. Netlflix belooft trouwens een tweede seizoen.

Stranger Things

Niet vies van een beetje science-fiction? Dan is ‘Stranger Things’ zeker iets voor jou. We volgen vier ietswat geeky tieners en ‘eleven’ in het dorpje Hawkins. Will Byers verdwijnt mysterieus en zijn vrienden gaan hem zoeken. Die zoektocht brengt hen in het ‘upside down.’ Spannend, grappig, en de kinderen zijn gewoon hartverwarmend.

How I met your mother

Toch niet zo een fan in tienerdrama of mag het wat luchtiger? Dan is ‘How I met your mother’ misschien wel iets voor jou. Je zou het wat kunnen vergelijken met Friends. Luchtig, je hoeft niet te veel na te denken en als je ondertussen even indommelt is het geen ramp. En je leert heel wat bij over de ‘bro code.’

Breaking Bad

Hele straffe serie over een doorsnee gezin. De vrouw is huismoeder, de man een brave chemie leraar. Samen hebben ze een licht gehandicapte tienerzoon. Als de vrouw plots onverwacht zwanger blijkt te zijn en Walter de diagonose kanker krijgt gaat hij in paniek op zoek naar een manier om zijn gezin financieel veilig te stellen na zijn dood. En dat resulteert in een groot drugs avontuur waarin je de brave huisvader ziet evolueren naar een crimineel.

Hebben jullie nog Netflix aanraders voor ons?

PS: Indien je nog geen Netflix hebt, zet het dan nog snel op je geboortelijst!

© 2018 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Selecteer gewenste locatie:
Precho cadeaubon