Baby Spa Antwerpen +32(0)474 450 010 / Baby Spa Herentals: +32(0)471 703 919

Blog by Precho

Blog

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Op 22 februari is zaakvoerster Chiara bevallen van Anaïs. Na Noëmi is Anaïs het tweede dochtertje voor het gezin. En Chiara vertelt jullie graag hoe die laatste dagen verlopen zijn.

In mijn vorige blog konden jullie lezen dat we nog last-minute alle voorbereidingen aan het treffen waren om alles op tijd in orde te krijgen voor de komst van baby #2. Ditmaal kozen we bewust voor een overzichtelijke en gemakkelijk aanpasbare geboortelijst bij De Gele Flamingo (hallo, huis vol spullen na baby #1). Ook wouden we alles online kunnen kiezen omdat, geef toe, met een peuter in huis er niet bijzonder veel tijd overschiet om er een halve dag op uit te trekken om rustig spulletjes te kiezen. Verder vermijd ik ook gewoon liefst zoveel mogelijk winkels met een peuter, punt.

Krampen tijdens het maken van de doopsuiker

Toen er donderdagavond rond 21u wat lichte krampen opdoken, waren we net de laatste zakjes doopsuiker aan het vullen. Nietsvermoedend hebben we het projectje nog rustig afgewerkt tot ik een uur later echt wel het gevoel had dat er ‘iets’ aan de hand was en aan manlief vroeg om nog eens even te Googelen hoe je weeën ook al weer herkent (ja, echt waar).

Ik steek het op de inleiding van bij baby #1 ????. Geloof mij, de herkenning was er meteen weer toen de rugkrampen begonnen. De weeën waren officieel begonnen! Om 22u15 volgenden ze elkaar al op om de 5min. Klaar om te vertrekken dus! Om 23u en minstens 5 flitsboetes later arriveerden we eindelijk in St. Vincentius, waar de weeën zich inmiddels al om de 3 min aandienden. AUW, even vergeten hoeveel pijn dat ook weer deed.

Vanaf dan ging alles in een stroomversnelling en om 3u55 werd ons 2de popje Anaïs geboren. Onze flinke meid woog 3,700 KG en was 51 cm groot.

Dit nanami borstvoedingskussen is trouwens een echte must.

De tweede bevalling was helemaal anders

Wat een verschil zeg, zo’n 2de bevalling. Alles is zoveel sneller en vlotter gegaan dan de eerste keer. Gelukkig maar. Ik wou echt heel graag poliklinisch bevallen omdat ik de grote zus niet te lang wou missen en door deze vlotte bevalling was dit geen enkel probleem. We schakelden de dagelijkse hulp in van onze lieve vroedvrouw voor de verdere opvolging en verzorging, pure luxe!

Grote zus moest wel wat wennen

Grote zus moest wel even wat wennen aan de situatie, de baby was oké, maar moest dan ook wel op tijd weer weggelegd worden. We trachten haar daarom zoveel mogelijk te betrekken bij de verzorging van kleine zus, maar dat blijft een uitdaging met onze wildebras ????.

Nu gaan we nog even zoveel mogelijk genieten van elkaar en zie ik jullie graag terug vanaf 13 maart!

En oh ja, Anaïs gaat mee werken.

Tot binnenkort!
Chiara

 

 

© 2018 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Selecteer gewenste locatie:
Precho cadeaubon