Baby Spa Antwerpen +32(0)474 450 010 / Baby Spa Herentals: +32(0)471 703 919

Blog by Precho

Blog

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De laatste maanden hebben we bij Baby Spa hard gewerkt aan een verruiming van ons aanbod. Met trots kondigen we dan ook aan dat we vanaf nu starten met een nieuwe verzorging voor baby’s: een anti-cellulitis behandeling.

Wat is cellulitis?

Baby’s hebben het allerzachtste huidje ter wereld. Ze hebben van die mega schattige billetjes waarin je maar al te graag zou willen bijten. En heb je al gemerkt dat vrijwel alle baby’s “last” hebben van cellulitis op hun billetjes?

Cellulitis is de naam die men geeft aan kleine vetophopingen die onderhuids opgesloten liggen in een netwerk van afgesloten kleine ruimtes waarin water, zouten en hormonen zitten.

Vooral vrouwen hebben er last van. Er zijn tal van hulpmiddelen op de markt maar wonderen verrichten die niet. Je zal er nooit echt helemaal van verlost geraken.

Cellulitis behandeling bij een baby = minder kans op cellulitis op latere leeftijd

Bij baby’s verdwijnt de cellulitis vanzelf naarmate je kindje ouder wordt. Je zou dus denken dat een behandeling niet nodig is. Maar onderzoek aan de universiteit van Californië toonde echter iets anders aan.

De onderzoekers hebben gedurende 30 jaar onderzoek gedaan naar cellulitis. Ze volgende hierbij baby’s vanaf de geboorte tot de leeftijd van ongeveer 30 jaar. De helft van de baby’s werd de eerste maanden na de geboorte behandeld met een olie en aangepaste massagetechniek, de andere helft niet. Na 30 jaar bleek dat de personen uit de behandelde categorie 86% minder last hadden van cellulitis dan de niet-behandelde baby’s.

Dat trok onze aandacht bij Baby Spa. We verdiepten ons in het onderzoek en volgenden opleiding om de massagetechniek onder de knie te krijgen. Ondertussen behaalde het team van Antwerpen en Herentals het certificaat en kunnen wij ermee aan de slag gaan.

Hoe ziet een sessie eruit?

Een anti-cellulite sessie verschilt niet veel van de normale Baby Spa sessie. De baby’s worden altijd gemasseerd maar deze normale baby massage zal worden vervangen door de anti-cellulite massage met aangepaste olie. Je baby zelf zal vanzelfsprekend geen pijn of hinder ondervinden tijdens de massage. We voorzien ook de hydrotherapie sessie als perfecte afsluiter na de massage.

Boek vandaag nog je baby spa sessie met anti-cellulitis behandeling en samen zorgen we ervoor dat jouw kind op latere leeftijd minder kans heeft op cellulitis.

Een beetje gechoqueerd door onze nieuwe behandeling? Dat begrijpen we. Kijk even op de kalender. Het gaat hier uiteraard om een 1 april grapje.

© 2018 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Selecteer gewenste locatie:
Precho cadeaubon