Baby Spa Antwerpen +32(0)474 450 010 / Baby Spa Herentals: +32(0)471 703 919

Blog by Precho

Blog

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Een kind op de wereld zetten is een fantastische prestatie. Je bent negen maanden zwanger geweest en je hebt eindelijk je baby in je armen kunnen sluiten. Je zwangerschap is nu zeer officieel ten einde en daar komen enkele voordelen bij kijken.

8 topmomenten tijdens de kraamtijd:

1. De geboorte aankondiging

Je vrienden en familie op de hoogte brengen van de geboorte van jullie kindje, het is een fantastisch moment. Je weet het wel, je bent bevallen, je was er zelf immers bij. Je hebt je baby aangekleed, gevoed en hij of zij ligt bij je te slapen. Maar om de een of andere reden is het allemaal nog heel onwerkelijk. Het luidop zeggen is vaak een heel emotioneel moment. Het is nu voor écht, je bent een mama!

2. De eerste keer borstvoeding

De eerste keer dat je baby goed aanhapt en je die zachtje slokjes hoort is ook een heel bijzonder moment. Bij de ene mama is het wat langer zoeken dan bij de andere. Maar mits een positieve mindset en een goede hulp en omkadering komt het goed.

3. Olé voor préparé

Eén van de eerste dingen die je zal eten na je bevalling is ongetwijfeld een goed broodje met préparé. Maar dan zonder het brood. Gewoon, de préparé uit het potteke. Heaven! En de sushi volgt niet lang erna. Smakelijk!

4. Een glaasje bubbels

Na een zwangerschap van negen maanden is het niet aan te raden om meteen een fles cava ad fundum naar binnen te gieten.  En bij borstvoeding let je ook beter op met alcohol. Maar zo eens nippen van een glaasje bubbels met je bezoek, dat kan smaken!

5. Het weerzien met je voeten

Door die dikke buik hebben jij en je voeten elkaar al een tijdje niet meer gezien. Het is dan ook een blij weerzien wanneer je je favoriete sneakers weer kan dragen én zelf je veters kan binden. Ook voorwerpen die op de grond vallen kan je zelf weer oprapen.

6. De kaartjes en de cadeautjes

Hoewel je waarschijnlijk zelf je geboortelijst hebt samengesteld is toch elk cadeautje een verrassing. Je bent namelijk al meer dan de helft van wat erop staat helemaal vergeten. Het positieve neveneffect van een mombrain. De vele kaartjes hangen weken in je woonkamer en gaan nadien waarschijnlijk in een doos die je ooit aan je kind zal afgeven. Dat is trouwens het begin van een grote collectie herinneringen. Begin al maar plaats te maken op de zolder.

7. Het eerste badje

Dat eerste badje is vaak wel een beetje een gesukkel. Je baby werkt niet echt mee met het uit- en aankleden, je bent wat onhandig met naveltje en je bent bang dat je je baby uit je handen laat glibberen. Maar het is een heerlijk moment (als je baby de kraamkliniek niet bij elkaar krijst toch).

8. Je bent een mama nu

Het is zover, je bent mama, moeder, ouder. Je dagen zullen voorbij vliegen, je nachten iets minder. De concealer zal je beste vriend worden, koffie leer je drinken. Je hart zal meermaals per dag overlopen van liefde en elke keer je die baby aankijkt zal je je afvragen “hebben wij dat gemaakt?”

Geniet ervan!

 

© 2018 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Selecteer gewenste locatie:
Precho cadeaubon