Baby Spa Antwerpen +32(0)474 450 010 / Baby Spa Herentals: +32(0)471 703 919

Blog by Precho

Blog

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Valentijn, je bent voor of tegen. Koppels die weigeren er aan mee te doen. Koppels die er jaarlijks een romantisch hoogtepunt van maken of diegene die zeggen er niet aan mee te doen maar toch een beetje teleurgesteld zijn als er effectief geen klein cadeautje klaar ligt. Het is ook nooit goed hé. Valentijn, en romantiek in het algemeen, krijgen in elk geval wel een andere dimensie wanneer je kindjes hebt.

Tijd voor elkaar

Wanneer je kleine kindjes hebt is het niet altijd makkelijk om tijd voor elkaar te maken. Je zorgt de hele dag voor je kindje, of je bent misschien alweer aan het werk. Je probeert je huishouden draaiende te houden, de rekeningen te betalen en zelf eens onder een douche te geraken. Zit je dan eindelijk gezellig samen in de zetel voor tv is de kans groot dat je in slaap valt. Romantische momentjes, een restaurant of en andere uitstap onder jullie tweetjes wordt vaak vooruit geschoven. Het vergt ook wat planning. De dagen vliegen voorbij en voor je het weet is het weer Valentijn.

Alle dagen Valentijn

“Elke dag moet Valentijn zijn” horen we wel eens. In realiteit draait dat vaak iets anders uit. Het moet ook helemaal niet. Dagen zijn vaak een race tegen de klok, hopen dat iedereen op tijd in de crèche en op het werk geraakt in een poging wakker te blijven tijdens de zoveelste meeting van de dag. Dat is realiteit en helemaal oké.

Maar af en toe eens op de rem gaan staan en tijd maken voor elkaar is geen overbodige luxe. Heb je nog geen plannen voor vanavond? Dan hebben wij enkele tips die weinig moeite of planning vragen. En het beste nieuws, ze zijn toepasbaar op alle dagen van het jaar. Dus ben jij team anti-Valentijn, ga er dan morgen mee aan de slag.

Zorg voor een leuke verrassing
Steek een post-it in de tas van je partner met een liefdevolle boodschap, of schrijf een liefdesbrief (lekker oldschool).

Throwback
Niets zo leuk als even terug in de tijd gaan. Ga op zoek naar foto’s van het prille begin van jullie liefde, jullie eerste vakantie of huwelijksvideo. Je zal al snel enkele verhalen terug bovenhalen en die mooie herinneringen zorgen zeker voor een fijne, romantische sfeer.

Ga eens samen uit
Je kan het thuis gezellig maken, maar een samen buiten komen kan ook deugd doen. Regel een oppas, trek een leuke outfit aan en trek er samen eens op uit. Ga nog eens eten in jullie favoriete restaurant, aperitieven in een leuke bar of jezelf ziek eten in popcorn in de cinema.

Schrap iets van zijn/haar to do lijst
Zegt je partner al weken dat ze dringend naar de car wash moet, misschien kan jij dit doen? Zo neem je wat werk uit je partners handen en houden jullie wat extra tijd samen over.

De dagelijkse rush zorgt er wel eens voor dat we onszelf én elkaar voorbij lopen. Het is altijd een goed idee om even stil te staan en te doen waar jullie als koppel gelukkig van worden. En dat kan je volledig zelf invullen, met of zonder de kindjes. Voor de ene is dat een weekendje weg met twee, voor de andere een leuke gezinsuitstap. Wat het ook is, plan het in. Elke dag is een goeie dag om elkaar graag te zien.

Hebben jullie Valentijnsplannen vandaag? Of wat zijn jullie tips om samen tijd door te brengen?
© 2018 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Selecteer gewenste locatie:
Precho cadeaubon