Baby Spa Antwerpen +32(0)474 450 010 / Baby Spa Herentals: +32(0)471 703 919

Blog by Precho

Blog

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Baby’s, ze komen niet met een handleiding. Of toch wel, het duurt soms gewoon even voor je ze gevonden hebt. En als je ze gevonden hebt, durft ze wel eens te veranderen. Dat is momlife zeker. Maar gelukkig bestaan er nog zekerheden.

10 dingen die je moet weten over je baby

  1. Ze kunnen dan wel nog niet lopen of kruipen. Bewegen kunnen ze al vrij snel. Stampen met die benen en zwaaien met de armen. En liefst alles samen op het moment dat je ze wil aankleden.
  2. Ze weten niet wat ze willen. Ze geven je alle hongersignalen van het lijstje maar als je ze wil voeden hebben ze na twee slokken voldoende. Om uiteraard tien minuten later het kot op stelten te zetten omdat ze honger hebben.
  3. Ze kunnen je aanstaren en blijven staren. Soms heb je het gevoel dat ze dwars in je ziel kijken, of smoorverliefd op je zijn. Of je voelt je betrapt met dat stuk chocolade. Oeps.
  4. Als ze moe zijn betekent dat niet dat ze gaan slapen. Je zou nochtans denken dat dat voor iedereen de beste oplossing is. Maar nee, ze kunnen prima vechten tegen hun slaap. Waarom toch… ?
  5. Ze verzamelen pluisjes. Die vuistjes zijn altijd bij elkaar geknepen alsof ze iets kostbaar vasthouden. Als je die handjes open krijgt zal je er een schat aan stof en pluisjes vinden.
  6. Ze komen in een uber schattige verpakking zodat we hen die slapeloze nachten en al die keren dat ze ons onder spuwen snel zouden vergeten.
  7. Ze kunnen aardig wat geurtjes produceren. Wanneer je die pamper voelt brubbelen volgt er al snel een aroma dat niet gauw de omgeving verlaat. En ja, dat komt uit zo een klein lijfje.
  8. Ze groeien sneller dan jij denkt. Haal maar snel die mooie outfit boven waarvan jij denkt dat hij nog te groot is. Wedden dat hij past?
  9. Ze hebben een neus voor timing. Wanneer je echt ergens op tijd moet zijn slagen ze erin om honger te krijgen én een vuile pamper te hebben én jouw outfit vuil te maken.
  10. Ja, alle baby’s zijn mooi. Maar die van jouw is de allermooiste. Echt, veruit!

Het zijn toch kleine wondertjes hé, die baby’s!

 

© 2018 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Selecteer gewenste locatie:
Precho cadeaubon