Baby Spa Antwerpen +32(0)474 450 010 / Baby Spa Herentals: +32(0)471 703 919

Blog by Precho

Blog

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Dat wij fan zijn van ons Baby Spa verhaal spreekt voor zich. Maar wanneer andere mama’s met hun baby naar ons komen en hun verhaal willen vertellen, dan juichen wij dat alleen maar toe! Annelies werd in oktober voor de tweede keer mama. Ze kwam met haar zoontje langs in onze Baby Spa en hier is wat zij ervan vond.

Toen Baby Spa Antwerpen in 2017 haar deuren opende was mijn dochtertje al een jaar. Maar ik zag het toen wel in het nieuws passeren en ik ben het nooit vergeten. Tijdens mijn zwangerschap ging ik enkele keren langs bij Precho voor een pretecho en zwangerschapsmassage. Ik keek er toen al naar uit om met mijn zoontje naar de Spa te komen.

Vorige week was het dan zo ver. Ik had een afspraak geboekt bij Baby Spa Herentals met mijn zoontje van 12 weken. Ik vond het ontzettend spannend want ik had absoluut geen idee hoe hij zou reageren.

Thuis in bad gaan vindt hij wel leuk (eruit komen is wat anders). Maar zwemmen in een hydrobad, geen idee of hij dat leuk zou vinden. Ik hoopte stiekem van wel. We zijn hier allemaal nogal ‘waterkiekens’.

Aangekomen in de Baby Spa stelde Paulien me al snel gerust. Ze legde uit wat we zouden gaan doen, er stond een ontspannend muziekje op en de Spa was netjes en ontspannen.

Oscar had een klein uurtje vooraf gedronken bij mij en was wakker, let’s do this!

 

Eerst massage

Bij Baby Spa Herentals startten we met een babymassage. Ik kreeg een geurloze massageolie ter beschikking en Paulien deed de massagebewegingen voor op een pop. Ik moest dus maar kijken en nadoen. Oscar genoot en keek me aan met de “mama, niet stoppen” blik. Geweldig!

Na de massage was het tijd om hem in het water te gooien. We kregen een mooie zwempamper ter beschikking. De zwemband ging rond zijn nekje en Pauline zette Oscar zachtjes in zijn bad.

   

Blijven zwemmen, blijven zwemmen, ...

Het eerste minuutje was een beetje onwennig. Hij ging wat op zijn buik drijven en ik kreeg nu aan “mama, wat is hier de bedoeling van” blik.

Ik hielp hem een beetje door zijn beentjes weer wat lager in het water te brengen. En dan had hij het begrepen. Hij begon te trappelen met zijn beentjes en heeft 20 minuten het beste van zichzelf gegeven. Hij duwde zich af tegen de kant en zwom het badje rond alsof hij nooit iets anders had gedaan.

Na de zwemsessie kreeg ik tetradoeken en een handdoek ter beschikking om hem af te drogen. Zijn kleertjes lagen ondertussen op de radiator lekker op te warmen zodat hij van een warm bad in een warme outfit kon. Wat een schat, die Paulien!

Oscar sliep onderweg naar huis en was de rest van de dag tevreden.

Gaan we dat nog doen?

Ik vond de hele sfeer zeer relaxed, echt ontspannen. Hoewel ik zelf geen massage kreeg of niet in het bad was geweest voelde ik mij helemaal zen na de sessie. De laatste weken waren hier best druk. Mijn oudste dochter die startte met school, de eindejaarsfeesten, …. Ik heb echt genoten van een uitstap met mijn zoon.

Ik vond het ook bijzonder handig dat je helemaal niets moet meenemen (buiten een proper pampertje). Olie, zwempamper, tetradoeken, handdoekenen, … alles is voorzien.     

En ook Oscar vond het heel fijn. De Baby Spa is voor baby’s tot zes maanden. Wij gaan de komende maanden zeker nog eens terug. Ik vond het echt een aanrader voor een quality momentje met mijn baby.

 

 

 

 

 

 

© 2018 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Selecteer gewenste locatie:
Precho cadeaubon