Baby Spa Antwerpen +32(0)474 450 010 / Baby Spa Herentals: +32(0)471 703 919

Blog by Precho

Blog

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De herfst, heerlijk knus thuis cocoonen met je pasgeboren baby en een warme chocolademelk. Oké, en ook veel slaaptekort en een massa aan luiers, maar denk die nu even weg. Dat het wat vroeger donker is en je meer kleding aan moet betekent niet dat je niet meer kan buiten komen. Integendeel. De herfst is een ideaal seizoen om er samen met je baby op uit te trekken. Wij geven alvast wat inspiratie

Het bos

Geen betere plek om te genieten van gezonde lucht en de mooie herfstkleuren dan in het bos. We tellen gelukkig nog tal van bossen die kinderwagen toegankelijk zijn. Met een beetje geluk tref je er nog een leuke brasserie aan waar je nog een koffietje kan drinken. Geloof ons, die buitenlucht gaat jullie goed doen!

Ga lunchen met een vriendin

Spreek eens af voor een lunch’ke met je zus, mama, een vriend of vriendin. Wees niet bang om er met je baby op uit te trekken. Ja je focus zal misschien geen 100% op de gesprekken liggen en als je baby begint te huilen kan dat voor wat stress bij jou zorgen. Maar echt, geen zorgen, alles komt goed en een babbel met een volwassenen gaat je deugd doen.

Ga shoppen
Shoppen is altijd een goed excuus. Een overdekt winkelcentrum bij slecht weer, de winkelstraat bij droog weer of online als je echt geen zin hebt om buiten te komen. Extra pluspunt: jij kan gaan shoppen op weekdagen waarop anderen aan het werk zijn. Het is dus een pak rustiger dan op een zaterdagnamiddag.

De eerste kerstinkopen

Het lijkt nog vroeg, maar eigenlijk is het over twee maanden al Kerstmis. En dat merk je in zowat alle winkels. De lichtjes, bomen en kerstdecoratie beginnen overal tevoorschijn te komen. Trek eens naar een tuincentrum in je buurt, snuif de kerstsfeer op en scoor je eerste decoratie en accessoires om je huis helemaal klaar te maken voor de feestdagen.

Plan een babydate

Heb je een vriendin of kennis met een kleine baby? Plan eens een babydate. Altijd leuk om die kleintjes samen te zien en wie weet, groeit er een mooie vriendschap uit voor de mama’s én de kindjes.

Kom naar de Baby Spa in Antwerpen of Herentals

Op en top inspanning en ontspanning bij Baby Spa Antwerpen of Herentals. Kom langs voor een baby spa sessie waarbij we hydrotherapie en babymassage combineren. Een moment van absolute quality time voor ouders én baby. Meer info? Kijk hier!

Met een baby op uitstap gaan kan voor extra stress zorgen bij jou. Het lijkt een giga onderneming met ditto verhuis. Maar baby’s zijn over het algemeen net heel rustig in de auto en onderweg. De buitenlucht doet hen (en jou) heel veel deugd. En ook voor jou kan het een welgekomen afwisseling zijn. Het verschil tussen je werkomgeving en omringd te zijn door collega’s tot thuis/binnen zitten bij je baby is behoorlijk groot. Trek er dus af en toe gerust eens op uit.

PS: Lees voor je vertrekt nog even onze blog met tips om je baby te kleden tijdens de koudere dagen.

Veel plezier!

© 2018 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Selecteer gewenste locatie:
Precho cadeaubon